A Nyíregyházi Cantemus Kórus bérletsorozata, melyet kifejezetten a magas színvonalú kórusmuzsika népszerűsítésére indítottunk, igen sikeres múltra tekint vissza a meghívott előadók és a közönség körében.

Eddigi sorozataink mind nagy érdeklődés mellett, a közönség lelkes elismerésétől övezve zajlottak. A kórusbérlet idén öt hangversenyt foglal magába, mely reményeink szerint a nyíregyházi és Szabolcs-Szatmár Bereg megyei, valamint az ország más részeiből idelátogató közönségnek is nagyszerű hangzásélményt tartogat. A bérlet első hangversenyét, 2022. október 29-én „Velence öröksége” címmel rendezzük, melyen a SzegEd TRombone ENsemble és a Cantemus Vegyeskar közös produkcióját hallhatja a közönség. A kórusbérlet további előadásain is kiváló együttesek és művészek lesznek partnereink és olyan nagyszabású művek is bemutatásra kerülnek, mint Beethoven: Missa Solemnis vagy Kodály: Psalmus Hungaricus című remeke. Kórusbérletünket 2023 április végén egy világhírű régizene specialista, Elam Rotem és együttesének a "Profeti della Quinta" énekegyüttesnek közreműködésével zárjuk. A kórusbérlet koncertjei mindig szombati napokon 18 órától kezdődnek a Nyíregyházi Kodály Zoltán Általános Iskola hangversenytermében. https://tickets.funcode.hu/events/30536.

Bérletek és az egyes előadásokra jegyek már kaphatók a Nyíregyházi Cantemus Kórus irodájában valamint a https://tickets.funcode.hu/events/30536 oldalon. (4400 Nyíregyháza, Vay Ádám krt. 18. Tel.: +36 42 508-708, e-mail: mail@cantemus.hu) mail@cantemus.hu)

Cantemus season ticket