Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 02/09/2023
6:30 pm - 9:30 pm

Location
Müpa Budapest

Categories


Az előadásról

Légy részese egy páratlan zenei élménynek az MVM jóvoltából!

Az MVM idén nyolcadik alkalommal hívja életre az MVM ZENERGIA egyedülálló koncertjét, amelyen találkozik a zene, a vizuális élmény és a jótékonyság, valamint a klasszikus zene más műfajokkal. Az idei eseménynek a budapesti Müpa ad otthont 2023. szeptember 2-án, szombaton 18:30-tól.

Békéscsabán, Győrben és Szekszárdon is várjuk az érdeklődőket, gyere el, és nézd a koncertet óriáskivetítőn élőben, ingyenesen! Az élő közvetítést megelőzően különleges kiegészítő programokkal is készülünk, amikről itt olvashatsz részletesebben.

Az este során fellép Balázs János, a Bagossy Brothers Company, Tóth Vera, Vecsei H. Miklós, az Anima Musicae Kamarazenekar, Sárközy Lajos és a Cantemus Vegyeskar Szabó Soma vezényletével.

A koncert programja a négy évszak tematika jegyében született, így az este során az évszakokhoz kötődő, jól ismert klasszikus zeneművek, jazz és pop slágerek, valamint megzenésített versek hangzanak el erre az alkalomra készült, egyedi átiratokban, olyan előadókkal, akik még sosem álltak együtt a színpadon.

Az egyedi hangszerelésért és a zenei rendezésért Szentpáli Roland többszörös nemzetközi versenygyőztes és Artisjus-díjas tubaművész, zeneszerző felel.

A zenei műsort egyedi vizuális élmény teszi idén is még emlékezetesebbé, amelynek megálmodója Nagy Viktória, az MVM ZENERGIA vizuális rendezője. A budapesti Müpa mellett a három vidéki helyszín is saját, a központi tematikához illeszkedő, egy-egy évszak hangulatát megidéző látványt kap.

Műsorvezető: Bősze Ádám

A Müpába a támogatói ülőjegyek elfogytak, azonban az eseményt online is közvetítjük, az élő közvetítés megtekintéséhez korlátlan számban és elővételben 2000 Ft-os, támogatói online jegyek válthatók, szeptember 2-án 16:00-ig.

Az MVM a jegyeladásból befolyt teljes összeget az idei évben is jótékony célra ajánlja fel. Szavazz te is, mely szervezetet támogassa az MVM a koncert bevételével! A legtöbb szavazatot kapott szervezet nevére az MVM ZENERGIA koncert elején, szeptember 2-án 18:30-kor derül fény.

Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy amennyiben a koncert napján bármely veszélyhelyzet vagy jogszabályi rendelkezés miatt nem tartható meg a rendezvény a közönség személyes jelenlétével, úgy kizárólag online közvetítés formájában kerül lebonyolításra, amelyhez a továbbra is érvényes, előre megvásárolt ülőjegyen vagy online jegyen szereplő kód segítségével lehet majd itt csatlakozni. Az ülőjegyeket ebben az esetben visszaválthatod, az online jegyek visszaváltására nincs lehetőség.

A rendezvény megtartásának feltételeit és lehetőségét a mindenkori járványügyi és egyéb jogszabályi rendelkezések bármikor módosíthatják. Az aktuális feltételekről ezen az oldalon adunk tájékoztatást.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Beharangozó reklámfilmünkkel, valamint a fellépők és az alkotók kedvenc, évszakokhoz köthető dalaiból készült lejátszási listánkkal is hangolódhatsz idén a koncertre.

MVM ZENERGIA – jótékonysági koncert a négy évszak témájára